Petra Worst

Voel je vrij in het leven staan, in harmonie met jezelf en je omgeving.

Samen met mijn twee zoons woon ik in Vleuterweide. Ik heb altijd veel interesse gehad in de manier waarop mensen denken. Na het VWO was de keuze om psychologie te gaan studeren dan ook snel gemaakt. In 2019 heb ik de opleiding Acceptance and Commitment Therapy (ACT) afgerond. Hierdoor vielen voor mij verschillende puzzelstukjes op hun plek.

Stress, angst en sombere gevoelens kunnen een remmende werking hebben op hoe jij in het leven staat. Samen met jou ga ik graag aan de slag om te zorgen dat je je weer vrijer voelt, in harmonie met jezelf en met je omgeving. Dat je kunt doen wat voor jou belangrijk is en wat jouw leven waardevol maakt. Ik wil je ondersteunen om de kracht in jezelf te herontdekken.

Ben je vastgelopen en weet je even niet meer hoe je verder moet? Ik ben de psycholoog die je helpt om vanuit je pijn, het geluk weer te hervinden. Ik help graag om je te ondersteunen de kracht in jezelf te herontdekken en je pad te vinden.

Ik doe dit middels diverse vormen van wetenschappelijk onderbouwde methodes, zoals Acceptance and Commitment Therapy (ACT), EMDR, systeemtherapie, mindfulness en imaginatie. Samen kijken we wat er bij jou past.

Opleidingen

Als psycholoog bestudeer ik het gedrag en de mentale processen van mensen. Het vakgebied is voortdurend in beweging. Via trainingen en opleidingen blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, zodat ik mijn cliënten zo effectief mogelijk kan helpen.

2022

Intuïtief systemisch coachen
Hylke Bonnema

2021

Mindfulness Based Self-compassion Training (MBST)

I Am / SeeTrue

2020

EMDR Basisopleiding

ACT-EMDR Centrum

2020

IBCT (Integrative Behavioral Couples Therapy) 

Pieternel Dijkstra

2019 - heden

PsyNed Select Traject

PsyNed

2019

Acceptance and Commitment Therapy (ACT)

Psychodidact

2018

Jaaropleiding 365 Dagen Succesvol

365 Dagen Succesvol

2002 - 2007

WO Psychologie

Universiteit Utrecht

1996 - 2002

VWO

Revius Lyceum Doorn

Wat cliënten over mij zeggen