Welkom op de site van Psychologenpraktijk Rondom Utrecht. Ik ben Psycholoog NIP en bied psychologische hulp en coachingsgesprekken aan volwassenen in de randstedelijke gebieden rondom Utrecht, zoals Vleuten, De Meern, Leidsche Rijn, Nieuwegein en IJsselstein. Uiteraard ben je ook van harte welkom als je verder weg woont. Ik heb een praktijk aan huis in Vleuterweide en een praktijkruimte in het centrum van Nieuwegein. Beide locaties zijn goed bereikbaar per auto ook. Het OV is ook om de hoek.

Ben je vastgelopen en weet je even niet meer hoe je verder moet? Ik ben de psycholoog die je helpt om vanuit je pijn, het geluk weer te hervinden. Ik help graag om je te ondersteunen de kracht in jezelf te herontdekken en je pad te vinden. Ik doe dit middels diverse vormen van wetenschappelijk onderbouwde methodes, zoals Acceptance and Commitment Therapy (ACT), EMDR, systeemtherapie, mindfulness en imaginatie. Samen kijken we wat er bij jou past.

Mijn missie is dat mensen zich vrij in het leven voelen staan, in harmonie met zelf zichzelf en met hun omgeving. Dat zij doen wat voor hen belangrijk is en het leven waardevol maakt. Hier help ik jou ook graag bij! Voel je vrij om een vrijblijvende afspraak te maken middels het contactformulier of per mail. 

'Mijn missie is dat mensen zich vrij in het leven voelen staan, in harmonie met zichzelf en met hun omgeving.'

  Opleidingen

 • PsyNed Select Traject PsyNed -2019 tot heden
 • EMDR Basisopleiding ACT-EMDR Centrum -2020
 • IBCT (Integrative Behavioral Couples Therapy) Pieternel Dijkstra - 2020
 • Acceptance and Commitment Therapy (ACT)

  Psychodidact - 2019

 • Jaaropleiding 365 Dagen Succesvol

  365 Dagen Succesvol - 2018

 • WO Psychologie

  Universiteit Utrecht - 2002 - 2007

 • VWO Revius Lyceum Doorn - 1996-2002